Maria Tyyster

Hyvinvointivalmentaja / Trainer4You2016

Kuntosaliohjaaja / Trainer4You 2016

Koulutettu Personal Trainer / Trainer4You 2017

Koulutettu Ravintovalmentaja / Trainer4You 2017

Koulutettu Psyykkinen valmentaja / Trainer4You 2019

Olen Maria Tyyster, 32-vuotias, kahden lapsen äiti, Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja Psyykkinen valmentaja Säkylästä. Opiskelin ensin Hyvinvointivalmentajaksi ja Kuntosaliohjaajaksi, josta jatkoin opintoja ja valmistuin Personal Traineriksi helmikuussa 2017, juuri ennen esikois-poikani syntymää.  Joulukuussa 2017 valmistuin Koulutetuksi ravintovalmentajaksi. Halusin syventää opintojani vielä Psyykkisen valmentajan tutkinnolla, josta valmistuin kesällä 2019. 

Rakkauteni liikuntaan ja hyvinvointiin on tullut mukaan jokapäiväiseen elämään pikkuhiljaa.  Lapsena olin koulussa aina se, joka valittiin viimeisenä joukkueisiin. En koskaan pärjännyt urheilussa ja musiikki kiinnosti sitä enemmän.

Teini-iästä lähtien olen jojoillut painoni kanssa ja ollut se ”ikuinen laihduttaja” ,sekä ”nyt aloitan kuntoprojektin”-tyyppi.  ”Näytät ihan possulta” oli kommentti, joka sai minut sitten vihdoin tosissaan salille ensimmäisiä kertoja 19-vuotiaana.  Siitä alkoi viha-rakkaus-suhde liikuntaan. Salin rinnalle löytyi kuntonyrkkeily, joka vei viimeis-tään mennessään. 

Viimeiset vuodet liikunta on kuulunut elämääni. Ryhmäliikuntatunnit, lenkkeily ja erityisesti kuntosali. Olen ollut itse valmennuksessa personal trainer:lla ja saanut hie-nosti tuloksia. Päätös terveelliseen elämään ja elämänmuutokseen tulee kuitenkin aina jokaisesta ihmisestä itsestään.

Kun valmennan, pyrin siihen, että valmennettava tekee itse muutoksia elämässään, minä vain ohjaan ja annan vinkkejä. ”Pakko” ei vie mihinkään. Näin saamme niitä pysyviä tuloksia. Pyrin pysyviin elämänmuutoksiin, en niinkään pikadieettien tuomiin nopeisiin ratkaisuihin, jotka hupenevat, jos uutta elämäntapaa ei ylläpidä. Hyvään kuntoon pääsee myös ilman kuntosalilaitteita ja loputonta kasaa lisäravinteita. Lähdemme työskentelemään omien arvojen ja mielen kautta. Suurin muutos tehdään korvien välissä. Sen jälkeen terveelliset elämäntavat, riittävä liikunta, laadukas uni ja puhdasta ruokaa, tekevät loppusilauksen! Jokainen ihminen on yksilö ja sen otan huomioon jokaisen asiakkaani kohdalla!

Koulutettu personal trainer
Koulutettu ravintovalmentaja